Videoer

Munkebjerg Business Park
Munkebjerg Business Park
Vi bygger Odense´s bedst beliggende kontordomiciler i Odense M tæt på E20 og med stor synlighed og profilering, samt nem adgang til Odense City og gode naboer som SDU, Forskerparken, Cortex Park, EUC Lillebælt samt det nye OUH. Masser af parkering på terræn samt underjordisk P-anlæg – der er tænkt på det hele. Vi bygger kvalitet til ambitiøse virksomheder!
Buddingevej 199, 1. sal., Søborg
Buddingevej 199, 1. sal., Søborg
Fra Buddingevej kører man ned forbi ISS’ hovedsæde (naboen), og 12 af lejemålets parkeringspladser ligger langs bygningen – lige nedenfor lejemålets vinduer. Lejemålet er indrettet med mødelokale og toiletter ved forrummet foran trappe og elevator, hvorfra man via glasdøren går ind til gangareal og/eller mindre reception. Herfra ledes man videre til kontorerne, som primært er til flere personer, men der er også et cellekontor med tre vinduer. Den store spisestue har køkkenelementer for enden op mod vådrumskernen, og spisestuen er i åben forbindelse med reception og gangforløb. Midt i lejemålet findes mindre tekøkken samt et kopi- og printerrum. Gulvene er nyere mellemlyse trægulve. Der er hvide vægge og lofter, kabelbakke med el- og it-stik og nedhængte lamper, som lyser både op og ned. Store dele af væggene fra kontorer til gang er udført i glaspartier. Der er let adgang til kælderen enten via hovedtrappen eller elevatoren, og kælderen er med god loftshøjde, tør og meget anvendelig til arkiv, let lager etc. Lejemålet fremstår meget flot og præsentabelt, og lokalerne overtages nymalet, rengjort og klar til indflytning.
Borupvang 5 B, 2 sal., Ballerup
Borupvang 5 B, 2 sal., Ballerup
Lejemålet har tidligere været anvendt af CA Tech­nologies, som oprindeligt havde hele ejendommen. Parkeringspladsen ligger lige foran ejendommen, og via den pæne flisegang med planterkrukker, går man ind ad den fælles hoveddør, hvorefter man ankom­mer til den store hall. Fra hall´en kan man benytte elevatoren eller toilet­terne ved kantinen. Hvis man går ind til højre, kom­mer man til de to mindre kontorlejemål eller møde­lokaler (som kan lejes særskilt) og frem til kantinen, som er fælles for alle lejerne i huset. Kantinen ligger således i stueplan, orienteret mod sydvest, og man kan gå ud på træterrassen eller gå en tur på plænen i det gode vejr. På 1. sal bor Brenntag Nordic og på 2. sal findes dette ledige kontorlejemål, som udgør hele etagen. Lejemålet på 2. sal er indrettet med reception og mødelokale ved udgang fra elevator midt i lejemålet. Den ene side er indrettet som et storrumskontor med en kerne i midten bestående af samtalerum, møderum, printerrum, tekøkken etc. Den anden side har samme grundopbygning, men er indrettet med flere mindre kontorer, chefkontorer, fun area etc. Der er vægge af både gips og af glas, samt mørk tæppebelægning. Lejemålet overtages nyistandsat, eventuelt tilpasset med ændring af enkelte vægge og døre, i henhold til nærmere aftale. I kælderen findes flere rum til arkiv eller depot, og der er parkeringskælder med nedkørselsrampe og aluport, samt let adgang til opgangene. Lejemålet kan opdeles i henhold til nærmere aftale.
Odense Erhvervspark - Cikorievej 38-102 - 5220 Odense SØ
Odense Erhvervspark - Cikorievej 38-102 - 5220 Odense SØ
Cikoriebyen blev opført i 1988 som erhvervspark til mindre og mellemstore virksomheder. Bygningerne består af præsentable haller med røde teglstensfacader, og lejemålene er indrettet med halafsnit og tilhørende servicefaciliteter med kontor, frokoststue og velfærdsfaciliteter. Adgang til lejemålenes haller sker gennem 3,5 meter høje porte. Cikoriebyen er beliggende i et trafikknudepunkt ved ringvej 2, direkte ved indfaldsvej til Odense Centrum - nær den nye ring 3, og med let adgang til motorvej både den øst-vestgående E20 og den nye sydgående motorvej til Svendborg.
Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3 - 1200 København K
Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3 - 1200 København K
Højbro Plads 4 byder på en perlerække af eksklusive lejligheder i luksusklassen. Fra denne centrale adresse lige ved Strøget får du udsyn til byens tårne, Amagertorv, Storkespringvandet, caféer, Københavns kanaler og essensen af København K. Du træder direkte ud i byens livsnerve, når det gælder gadeliv og shopping i den eksklusive ende af skalaen. Butikker, caféer og restauranter stortrives omkring Højbro Plads, og inden for en bekvem gåafstand finder du lækre restauranter. De luksuøse lejligheder varierer i størrelsen og de findes fra 70 m² og op til 240 m². Lejlighederne er topmoderne indrettet med lækre multiform køkkener, Philippe Starck i badeværelserne, nogle med gaspejs m.m. Udover det lækre interiører der er i lejlighederne som er en god kontrast til det gamle udseende som BARFOED GROUP har valgt at bibeholde, ses det tydligt hvor meget der er kælet for hver enkelt deltage både indvendigt i ejendommen men også udvendigt på ejendommen. Læs mere på www.hp4.dk
Skibhusvej 35 - 5000 Odense C
Skibhusvej 35 - 5000 Odense C
I den smukke ejendom - Borgerhus - beliggende på Skibhusvej i Odense C ligger disse fantasktiske og nyistandsatte 3. vær. lejligheder på ca. 102 m². Lejlighederne har god entré med indbyggede spots i loftet, fra entreen er der adgang til samtlige rum. Lejlighederne indeholder flottte og store flisebadeværelser med lækker dampkabine hvor man bl.a kan nyde morgen nyhederne fra radioen i kabinen, væghængt toilet m.m. Stort køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer af rustfrit stål, herunder opvaskemaskine. Godt med skabsplads og indbyggede spots i loftet. Fra køkken/alrum er der udgang til stor og flot flisebelagt udestue/altan som er lukket med vinduer. To smukke store lyse stuer som er adskilt med flot fransk dør. Den ene stue kan bruges som soveværelse. Stort soveværelse med plads til skabe mindre kontor m.m. Der er flotte afhøvlede plankegulve, dørtelefon, fælles vaskeri, kælderrum samt adgang til fælles stor parklignende anlæg. Se mere på www.borgerhus-bolig.dk.
Skibhusvej 33 - 5000 Odense C
Skibhusvej 33 - 5000 Odense C
I een af Skibhuskvarterets smukkeste ejendomme - Borgerhus - har BARFOED GROUP totalrenoveret ejendommen hvor BARFOED GROUP bl.a. har udnyttet tagetagen og bygget 11 nye lejligheder. Lejlighederne er både 2. og 3 værelses lejligheder som alle har adgang til brugbar hems samt med udgang til stor altan hvorfra man kan nyde udsigten til parken og byens tage. Lejlighederne har mindre entré med indbyggede spots i loftet. Flotte flisebadeværelse med granitgulv og væghængt toilet, dampkabine m.m. Der er flotte køkken-alrum/stue. Køkkenet er af højglans elementer med alukanter og alt i hårde hvidevarer. Der er flotte askparketgulve, dørtelefon, kælderrum, fælles vaskeri samt adgang til fælles have. Se mere på www.borgerhus-bolig.dk.
Skibhusvej 27 - 5000 Odense C
Skibhusvej 27 - 5000 Odense C
Med Odenses bedste beliggenhed - tæt på banegården, handlemuligheder, skoler, havnen samt grønne parkarealer - finder du disse skønne total renoverede 3. værelses lejlighed på ca. 100 m². Fra lejlighedernes entré er der adgang til lækkeret stort og lyst værelse, samt adgang til flot flisebadeværelse med granitgulv, væghængt toilet, spots samt egen vaskemaskine. Endvidere er der meget stort og lyst køkken i åben forbindelse med stuen med udgang til stor anvendelig flisebelagt altan/udstue som er lukket med vinduer. Ligeledes er der fra køkkenalrummet adgang til stort lyst værelse/stue via fransk dobbelt dør. Køkkenet er af højglans elementer med alukanter og alt i hårde hvidevarer bl.a. opvaskemaskine, indbygningsovn og kogeplader m.v. Alle hvidevarer er af mærket Siemens. Der er flotte askparketgulve, dørtelefon, kælderrum, vaskeri samt fælles gårdhave. Se mere på www.borgerhus-bolig.dk
Læssøegade 1, 3. sal. - 5000 Odense C
Læssøegade 1, 3. sal. - 5000 Odense C
I vores flotte ejendom Læssøegade 1 ligger denne smukke 5 vær. Lejlighed på 205 m ² beliggende på 3 sal.– hvor der er en skøn udsigt til Munke Mose. Lejligheden har god entre med flot gæstetoilet. Godt kontor med adgang til soveværelse/stue via smuk fransk dør. Meget stor spisestue samt god tv stue med udgang til stor altan. Lækkert soveværelse med adgang til stort flisebadeværelse med brus og spabad samt masser af skabsplads. Helt nyt hvidt højglans køkken med alt i hårde hvidevarer herunder flot Amerikansk køle-/fryseskab med isterningsmaskine. Alle hvidevarerne er rustfrit-stål. Fra køkken er der udgang til godt bryggers, godt med skabe og egen vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er gennemgribende moderniseret og fremstår overalt eksklusivt. Ydermere er der flotte parketgulve og indbyggede spots i lofterne. Til lejemålet er der tilhørende 1 stk. carport. En lejlighed af en meget høj kvalitet og som skal ses.
Pilestræde 40 C, 2. th. - København K
Pilestræde 40 C, 2. th. - København K
Beliggende få hundrede meter fra Strøget, Kongens Nytorv, Kongens Have m.m. ligger denne lækker nyrenoveret 2 værelses lejlighed på 164 m² beliggende på 2 sal i flot ejendom. Lejligheden har god stor entré hvor der er adgang til flot gæstetoilet. Fra entreen er der adgang til dejlig stort køkken/alrum/stue hvor der er virkelig lækkert og stilrent køkken med alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine samt skøn Ø. Rummet er så stort at man uden problemer kan dele den op til køkken alrum med dejlig spiseplads og til skøn tv stue hvor der ydermere installeres lækker bioethanol pejs. Der er flot badeværelse hvor der er egen vaskemaskine og tørretumbler, samt godt stort bruseafsnit. Endvidere er der stort soveværelse med faste skabe. Alt i alt en utrolig lækker egoistbolig hvor man har kælet for detaljerne. Lejligheden er absolut et besøg værd!
Pilestræde 40 C, 2. tv. - København K
Pilestræde 40 C, 2. tv. - København K
Beliggende få hundrede meter fra Strøget, Kongens Nytorv, Kongens Have m.m. ligger denne lækker nyrenoveret 2 værelses lejlighed på 181 m² beliggende på 2 sal i flot ejendom. Lejligheden har god entré hvor der er adgang til flot gæstetoilet. Fra entreen er der adgang til dejlig stort køkken/alrum hvor der er virkelig lækkert og stilrent køkken med alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Endvidere er der plads til godt stort spisebord. Fra køkken er der adgang til utrolig stor stue. Mellem stue og køkken er der ydermere opsat en lækker bioethanol pejs. Stuen er opdelt således at det er muligt at have tv stue samt kontor. Fra stuen er der adgang til skønt badeværelse hvor der er egen vaskemaskine og tørretumbler samt godt stort bruseafsnit. Endvidere er der stort soveværelse med faste skabe. Alt i alt en utrolig lækker egoistbolig hvor man har kælet for detaljerne. Lejligheden er absolut et besøg værd!
Vestergade 90 C - 5000 Odense C
Vestergade 90 C - 5000 Odense C
Midt i Odense Centrum ligger Vestergade 90 C med indgang både fra passagen i Vestergade og Filsofhaven. Ejendommen som er en tidligere erhvervsejendom er ombygget i 2013 og er indrettet med 12 moderne 1. og 2. værelses lejligheder. Lejlighederne er af en meget høj standard og byder på et væld af lækre detaljer. Bag ejendommen findes P-pladser til ejendommens lejere.
Vestergade 1 - 3. vær. lejlighed - Odense C
Vestergade 1 - 3. vær. lejlighed - Odense C
Med en yderst markant beliggenhed i Vestergade ligger denne smukke ejendom på adressen Vestergade 1 som de fleste odenseaner kender som Priorgaarden. Priorgaarden er i dag indrettet med den kinesiske restaurant – China Wok House, der i mere end 25 år har drevet restaurant fra adressen samt Lagkagehuset som har ligget i ejedommen siden maj 2013. Den resterende del af ejendommen er i år 2005 blive ombygget og udviklet til eksklusive boliger, som er nabo til byens rådhus og har en flot udsigt over Vilh. Verners Plads samt et flot kig ned af det gamle Overgade-kvarter. Ejendommen indeholder flere 2. og 3. rums boliger i meget høj kvalitet.
Vestergade 1 - 2. vær. lejlighed - Odense C
Vestergade 1 - 2. vær. lejlighed - Odense C
Med en yderst markant beliggenhed i Vestergade ligger denne smukke ejendom på adressen Vestergade 1 som de fleste Odenseaner kender som Priorgaarden. Priorgaarden er i dag indrettet med den kinesiske restaurant – China Wok House, der i mere end 25 år har drevet restaurant fra adressen samt Lagkagehuset som har ligget i ejedommen siden maj 2013. Den resterende del af ejendommen er i år 2005 blive ombygget og udviklet til eksklusive boliger, som er nabo til byens rådhus og har en flot udsigt over Vilh. Verners Plads samt et flot kig ned af det gamle Overgade-kvarter. Ejendommen indeholder flere 2. og 3. rums boliger i meget høj kvalitet.
Munkebjerg Park - 3. vær. 68 m² - Odense M
Munkebjerg Park - 3. vær. 68 m² - Odense M
I Odense M - har Barfoed Group i maj 2010 færdiggjort opførelsen af 188 attraktive 2 og 3. vær. lejligheder. Munkebjergpark ligger under 2 km væk fra Syddansk Universitet. De 188 lejligheder er fordelt på 5 boligstænger hvor der fra lejemålene er udgang til enten stor altan eller egen terrasse. I umiddelbar nærhed af de nye lejligheder kan der anvises P-pladser, cykelparkering, samt depotrum. Der er udvendige glaselevatorer til alle boligstængerne, som giver gode og lette adgagnsforhold til de enkelte boliger. Læs mere om Munkebjerg Park på www.munkebjergpark.dk.
Munkebjerg Park - 2. vær 49 m² - Odense M
Munkebjerg Park - 2. vær 49 m² - Odense M
I Odense M - har Barfoed Group i maj 2010 færdiggjort opførelsen af 188 attraktive 2 og 3. vær. lejligheder. Munkebjergpark ligger under 2 km væk fra Syddansk Universitet. De 188 lejligheder er fordelt på 5 boligstænger hvor der fra lejemålene er udgang til enten stor altan eller egen terrasse. I umiddelbar nærhed af de nye lejligheder kan der anvises P-pladser, cykelparkering, samt depotrum. Der er udvendige glaselevatorer til alle boligstængerne, som giver gode og lette adgagnsforhold til de enkelte boliger. Læs mere om Munkebjerg Park på www.munkebjergpark.dk.
Christians Park - 2. vær. lejlighed - Odense V
Christians Park - 2. vær. lejlighed - Odense V
I Odense V finder man 72 nyopførte og moderne 2 værelses lejligheder i eksklusive omgivelser med gratis parkering, store altaner, elevator og multibane med street-fodbold og – basket. Boligerne er bl.a. alle inderettet med stort køkken-/alrum som indeholder alle hårde hvidevarer, herunder amerikansk køle-/fryseskab, microovn, fladskærms tv m.m. Læs meget mere på www.christianspark.dk