youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
14. december 2017

BARFOED GROUP udlejer eksklusiv flagshipstore på synlig og markant beliggenhed i København City

Det er med stor glæde og tilfredshed, at BARFOED GROUP har udlejet
188 m2 meget eksklusiv flagshipstore til en af Danmarks førende Ure- og Juveler forretninger – HVELPLUND– der udvider sin butik i Østergade 15 til også at omfatte Østergade 13, hvor Karen Millen tidligere var lejer.

HVELPLUND vil med denne unikke placering på den bedste del af Østergade, og med stor synlighed fra Ny Østergade få en meget synlig og markant placering. HVELPLUND vil forstærke hele det eksklusive
retail miljø, som findes i området, hvor flere store brands som Mulberry, Bottega Veneta, Armani, Moncler, Lacoste, Max Mara og Hugo Boss er nærmeste naboer.

Samtidig er Danmarks mest kendte Ure- og Juveler forretninger også beliggende i området, så området betegnes af flere som Københavns ”Jewelry District”.

HVELPLUND er forhandler af alle de store urmærker som Cartier, Patek Philippe, Jaeger Le Coultre med flere samt familiens eget smykkedesign – Christine Hvelplund. Butikken forventes at åbne 1. marts eller 1. april efter ombygning – og indretning af lejemålet. HVELPLUND ejes af Paul Hvelplund.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Det er en stor styrkelse af hele området omkring Østergade og Ny Østergade, at Hvelplund udvider så markant, og siden Chanel offentliggjorde sin åbning på Kongens Nytorv, så er strækningen der fra og op til Højbro Plads, Illum og Amager Torv, hvor bla Hermés og Louis Vuitton bor, blevet endnu mere værdifuld og det er på den strækning, at de store luksusbrands fremadrettet vil placere sig i København. Samtidig oplever vi, at København for alvor er blevet Scandinaviens ”Fashion-hovedstad”, som tiltrækker mange nye brands i den klasse, og senest har BNP Paribas Real Estate vurderet området omkring Østergade og Højbro Plads til at være et af de vigtigste shoppingområder i Europa, det er godt!”

BARFOED GROUP ser frem til et godt samarbejde med HVELPLUND i Østergade 13.

Læs mere om BARFOED GROUP på www.barfoedgroup.dk og HVELPLUND på www.hvelplund.dk