339 m² eksklusive kontorlokaler - Odense C - Kongensgade - NYHED

Kongensgade 66-68, 2. tv. Odense C Efter nærmere aftale
KR 237.300,00 Årlige leje kr. KR Forudbetalt leje 4 måneders leje kontant Depositum værelser 339 m2
 • Fibernet
 • Kabel TV
 • Elevator
 • Afstand til Indkøb:
 • Afstand til Transport:
 • Dørtelefon
 • Afstand til Benzin:
 • Kælder
 • Afstand til Skole:
 • Parkering
 • Energimærkning: E

Beskrivelse

Denne historiske ejendom har siden år 1900 og helt frem til 1970 fungeret som forsamlingshus for hele Fyn.

Forsamlingshuset blev samlingssted ikke kun for Fyn men for hele landet, da huset også blev brugt til blandt andet politiske møder, udstillinger og koncerter mv. I 1998 købte Barfoed Group ejendommen og renoverede den til kontor- og detailanvendelse, som vi kender den i dag fyldt med spændende og kreative virksomheder samt én af byens absolut hotteste restaurationer i form af sushi og cocktailbaren GOMA.

Ejendommen står fantastisk flot i gadebilledet med den historiske byggestil og er kendt af alle byens borgere som én af de flotteste ejendomme i midtbyen. Hermed udbydes en sjælden mulighed for kontorlokaler i denne historiske ejendom. Huset fremstår overalt særdeles eksklusivt og i særdeleshed skal nævnes den fantastiske hall med stor imponerende trappe og fællesarealer som er et helt visitkort i sig selv. Der er virkelig kræset for detaljerne og hvad enten man er bruger eller gæst af huset, så drages man af den imponerende og herskabelige stemning i lokalerne.

Man entrerer ejendommen enten direkte fra Kongensgade eller den tilstødende Dronningensgade, hvor man kan benytte både elevator eller den markante trappeopgang til den pågældende etage. Lejemålet er beliggende på 2. sal og indrettet i eksklusiv stil som et stort åbent og lyst kontorlokale med trægulv tilhørende et imponerende ovenlysvindue midt i lokalet for helt fantastisk lysindfald. Begge sider af det store åbne lokale er indrettet med flotte udskæringer til åbne kontorpladser. Der er ydermere adgang til 3 tilhørende mindre kontor/mødelokaler i direkte forbindelse. Endvidere 2 toiletter i forbindelse med fordelingsgang til køkken/kantine med udgang til mindre altan, ligesom der er yderligere 2 særskilte kontorlokaler i tilknytning hertil. Elevator direkte til lejemålet. Den høje loftshøjde samt indretning giver rummet en helt særlig atmosfære og er således ideelt til storrumskontor, callcenter, yogacenter mv. Søges der kontor/fitnesslokaler som rækker ud over almindelig standard og vil man have noget ekstraordinært, så er dette lejemål bestemt et besøg værd.

DOWNLOD PROSPEKT!

Lejemålet overtages nymalet og med nylakerede gulve.

For yderligere oplysninger eller aftale om fremvisning, kontakt Colliers - Erhvervsmægler Martin Fuhlendorff på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 20 45 35 13.

Kontakt {reditem_field:{contact_person_value}:name}

Såfremt ovenstånede måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor. Spørgsmål? - Du velkommen til at kontakte {reditem_item:{contact_person_value}:title} på tlf. {reditem_field:{contact_person_value}:phone} eller {reditem_field:{contact_person_value}:email}.

{reditem_field:{contact_person_value}:avatar}
Required
Required
Required
Required

search house

Opret en søgeagent og få email hver gang en bolig passer til dine behov